Cygnus Medical

"custom made - standaard reproduceerbaar"

"custom made - standaard reproduceerbaar"

"custom made - standaard reproduceerbaar"

Image is not available

Cygnus Medical

Medical Solutions

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

fixatie instrumenten

Fixatie van instrumenten

Wij produceren fixatieoplossingen die uw instrumenten optimaal fixeren met zo min mogelijk contactpunten. Zowel siliconen als RVS. Door het gebruik van speciale fixatiematerialen blijft er geen vloeistof staan tussen het siliconenprofiel en de RVS-bevestigingsrail. Het resultaat: maximale reiniging van de instrumenten.

track trace cygnus

Cygnus Track & Trace

De traceerbaarheid van steriele en niet-steriele instrumenten is van levensbelang in het ziekenhuis. De meeste ziekenhuizen werken al met coderingen van de instrumentennetten. Met Cygnus Track & Trace (CTT) beschikt u nu ook over tracering op instrumentniveau. CTT werkt met uw bestaande instrument management systeem. Het biedt vele voordelen en is eigenlijk onmisbaar voor ieder modern ziekenhuis.

ISO 13485 cygnus

Certificering ISO 13485

Cygnus Medical is volledig gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 13485 (inclusief clausule 7.3). Deze extern gecontroleerde certificering is een officiële bevestiging van de hoge kwaliteit van onze producten en diensten. Cygnus Medical is dan ook de approved vendor voor diverse internationale producenten en distributeurs van medisch instrumentarium.

Ontwerp en ontwikkeling

Cygnus Medical ontwikkelt, produceert en repareert instrumenten voor de medische markt. Wij zoeken altijd naar de meest pragmatische en efficiënte oplossing. Bruikbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak zijn hierbij van vitaal belang. Onze R&D-afdeling is volledig gecertificeerd en doet onderzoek op het hoogste niveau. Deze afdeling wordt regelmatig ingezet door internationaal opererende producenten van medisch instrumentarium.

 

Bij Cygnus Medical profiteert u van:

- Zeer doelmatige maatwerkoplossingen voor instrumenten en instrumentfixatie.

- Snelle prototyping met behulp van 3D-printen.

- Korte doorlooptijden voor reparatie en onderhoud – wij werken desgewenst dag en nacht door!

- Uniek in Europa: onze mobiele instrumentenmakerij.

Onderhoud en reparatie

Wij houden uw medisch instrumentarium in topconditie met onze services op het gebied van reparatie en preventief onderhoud. Wij herstellen en onderhouden niet alleen chirurgische instrumenten, maar ook ziekenhuisbedden, rolstoelen en persluchtapparatuur.

Uniek in Europa is onze mobiele instrumentenmakerij. Deze rijdende instrumentenmakerij is volledig self-supporting en voldoet aan alle vereiste normen. Onderhoud en reparatie op locatie biedt u grote voordelen, zoals veel kortere doorlooptijden en fixatie ter plekke. Op deze pagina leest u meer.

Weteringsteeg 10 | Rhenen | info@cygnusmedical.nl | BTW: NL851861520B01 | IBAN: NL53SNSB0896041069 | KvK: 55791115